HABERLER DUYURULAR< Geri dönün

6 EKİM İSTANBULUN KURTULUŞU5 Ekim 2018

İSTANBUL’UN KURTULUŞUNUN 95. YILINI OKULUMUZDA YAPILAN KUTLAMA PROGRAMI İLE GERÇEKLEŞMİŞTİR.

İstanbul’un Kurtuluşunun 95. Yılını Okulumuzun Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşmiştir. Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları için yapılan Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören başlamıştır. Akış konuşmasını Naz Irmak Oğuz tarafından yapılmış olup, günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı ise Türkçe öğretmenimiz Sayın Nihal Çiçek yapmıştır. Öğrencilerimizden Ege Aydın ve Eylül Süer “İstanbul’u Dinliyorum” , Cinan Delfin Naz Atikol “Köprüde Sabah”adlı şiirleri okumuş olup öğrenci konuşmasını Selen Çelik yapmıştır. 6 Ekim İstanbul’un Kurtuluş tören programı koro ile sonlanmıştır.