HABERLER DUYURULAR< Geri dönün

6 EKİM İSTANBULU’UN KURTULUŞU6 Ekim 2017

İSTANBUL’UN KURTULUŞUNUN 94. YILINI OKULUMUZDA YAPILAN KUTLAMA PROGRAMI İLE GERÇEKLEŞMİŞTİR.

İstanbul’un Kurtuluşunun 94. Yılını Okuluzun Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşmiştir. Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları için yapılan Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören başlamıştır.Akış konuşmasını 7B sınıfından Alper Ekol tarafından yapılmış olup, günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı ise türkçe öğretmenimiz Sayın Nihal Çiçek yapmıştır. Öğrencilerimizden 5B sınıfından Begüm Altan ve Elif Naz Barun “İstanbul’u Dinliyorum” adlı şiiri okumuşlardır. 6.sınıf öğrencilerimiz “Üskürdar’a gideriken” şarkısını seslendirmişlerdir. 6 Ekim İstanbul’un Kurtuluşu tören programı sinevizyon gösterisiyle sonlanmıştır.