FIT Sınav Sonuçları2 Kasım 2017

Almanya Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı 2017 FIT sınavında 7. Sınıfta okuyan 3 öğrenci FIT diploması almaya hak kazanmıştır.

FIT diploması Almanya Milli Eğitim Bakanlığının resmi belgesidir, Bu belge almanca seviyesini ölçmeye yarayan uluslararası bir diplomadır.

Bu diplomanın geçerlilik süresi sınırsızdır.

Okulumuz tarafından düzenlenen diploma töreninde öğrencilere diplomaları okul müdürü Kemal BAŞKAYA tarafından verilmiştir.

Öğrencilerimizi bu başarıları için kutlarız.

2017 mayıs dönemi genç FIT sınav sonuçları

Almanca Fit sınavı sonuçları

Işık                     53/60           A1

Ulaş                    47/60           A1

Nisa Şamlı         62/100         A2

Von dem deutschen Ministerium für Bildung bestätigte FIT Prüfung, die am 02.06.2017 im Goethe Institut stattfand, hatten drei unserer 7. Klässler teilgenommen und haben die A1 und A2 Prüfungen mit Erfolg bestanden.

Diese Zertifikate sind international anerkannte Bescheinigungen des jeweiligen Sprachniveaus und sind unbegrenzt gültig.

Bie der in unserer Schule veranstallteten Zeremonie hat unser Schulleiter Herr BAŞKAYA den Schülern ihre Zertifikate gegeben.

Wir gratulieren unsere Schülern!

Die Ergebnisse:

Işık                     53/60           A1