KAYIT KABUL SÜRECİ

GELECEĞİN LİDERLERİNİ ARIYORUZ.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Aday Kayıtlarımız Başlamıştır.

Okulumuz hakkında bilgi almak ve okulumuzu yakından tanımak isteyen ziyaretçilerimizin, önceden randevu alarak gelmelerini rica ederiz. Bu uygulamanın amacı, sizlere daha iyi hizmet verebilmek, öğrencilerimizin güvenliğini ve okulumuzun düzenini korumaktır.

BAŞVURULAR İÇİN ÖN BİLGİLER:

Başvurularınızı hafta içi her gün 09.00–17.00, Cumartesi günleri 10.00–14.00 saatleri arasında okulumuza gelerek veya web sitemizden aday başvuru formunu doldurarak yapabilirsiniz
(Sizlerle en kısa zamanda irtibata geçilecektir.)

1. sınıflara 2012 doğumlu adaylar başvurulabilirler.

1. Sınıfa Öğrenci tanıma çalışması sonucuna göre öğrenci kaydı alınacaktır.

• 2. 3. ve 4. Sınıflara 5 Şubat 2018 tarihinden itibaren yazılı ve sözlü mülakat yöntemiyle öğrenci alınacaktır. (2. Sınıf kontenjanı: 1 öğrenci 3. Sınıf kontenjanı: -  öğrenci 4. Sınıf kontenjanı: öğrencidir.)

• 5. 6. 7 ve 8. sınıflara 3 Mart 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak Düzey Belirleme Sınavı ile öğrenci alınacaktır.

5. sınıf kontenjanımız:   14 öğrenci

6. sınıf kontenjanımız:   1 Öğrenci

7. Sınıf Kontenjanımız:  4 Öğrenci

8. Sınıf Kontenjanımız:  2 Öğrenci

GENEL TANITIM VE ARA SINIFLARA ÖĞRENCİ ALIM SINAVI:

• 3 Mart 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacaktır. Aynı gün Çok Amaçlı Salonumuzda okul tanıtımı yapılıp okulumuz hakkında daha ayrıntılı bilgi verilecektir.

Düzey Belirleme Sınavı’na katılmak için: Aday kayıt formunu doldurarak en geç 2

Mart 2018 tarihi saat 17.00'e  kadar aşağıda belirtilen belgeleri öğrenci işlerine

teslim etmeleri gerekmektedir.

Gerekli belgeler