Madame Tussauds Field Trip 20 Kasım 2018

Madam Tussauds Gezisi

The students from 6th grades went on an inspiring field trip to Madame Tussauds Wax Museum on the 15th of November. The main aim of this trip was to visit a venue where students could do some research to develop a project on historical figures called “History Zone”.  Students are going to write an article throughout the term and record a video performing their chosen ones. The visit also counted with the participation of the Head of Department Dilara Akıncı and 6th grades teachers. The students enjoyed themselves the fullest.

6. sınıf öğrencilerimizle 15 Kasım tarihinde Madame Tussauds Balmumu Heykel Müzesi’ne ilham verici bir gezi düzenlendi. Bu gezinin asıl amacı, öğrencilerin tarihi figurler üzerine, “History Zone” (Tarih Alanı) adlı bir proje kapsamında araştırma geliştirebilecekleri bu mekanı ziyaret etmekti. Öğrenciler, seçtikleri tarihi kişilikleri anlatan makaleler yazacak ve bu kişileri canlandırdıkları bir video çekecekler. Öğrencilerin çok eğlendikleri bu gezi Yabancı Diller Bölüm Başkanı Dilara Akıncı’nın katılımı ve 6. sınıf öğretmenleri rehberliğinde gerçekleştirilmiştir.