HABERLER DUYURULAR< Geri dönün

1.sınıflarımız Okulumuza Hoşgeldiniz22 Eylül 2020

1.sınıflarımız Okulumuza Hoşgeldiniz

“ Okul bilgi sevgi yuvası, güzel dünyası çocukların. Okul çağı mutlu çağ. Orda doğar güneşi, yürekten dostlukların.”

Okul bilgi sevgi yuvası, güzel dünyası çocukların.”

Coşkun ERTEPINAR ‘ın “OKUL ÇAĞI” Şiiri

Bugün saat sekize  yaklaşırken uzun zamandır çocuk seslerini duymayan okul ve biz öğretmenler de  enerji dolu, sevinçli minik sesleri duyduk. Onlar da bizler de hem mutlu hem de duygusaldık. Evet okul çocukların sevgi ve bilgi yuvasıydı ve bugün bu yuvaya döndüler.

Heyecanlarını, sevinçlerini, meraklarını yüzleriyle öylesine doğal anlatıyorlardı ki .

Büyük özenle, dikkatle aldık sınıflara. Tekrar tanıştılar birbirleriyle ve şarkılarla “Merhaba dediler .

Kitaplarını, defterlerini daha heyecanla açıp okudular, yazdılar.

Uygulamalı Matematik etkinlikleriyle sayıları kavradılar.

Okul bahçesinde birlikte güle oynaya oyun oynamanın  tadını çıkardılar.

Çıkış saati geldiğinde de mutlu çok mutlu olduklarını; okulun güzel değil,çok güzel ve muhteşem olduğunu söylediler. EVET, okul muhteşem bir yerdi onlar için ...

Bizim için de onlar çok tatlıydılar,  muhteşemdiler.