KAYIT KABUL SÜRECİ

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Aday Kayıtlarımız Başlamıştır.

Okulumuz hakkında bilgi almak ve okulumuzu yakından tanımak isteyen ziyaretçilerimizin, önceden randevu alarak gelmelerini rica ederiz. Bu uygulamanın amacı, sizlere daha iyi hizmet verebilmek, öğrencilerimizin güvenliğini ve okulumuzun düzenini korumaktır.

BAŞVURULAR İÇİN ÖN BİLGİLER

Başvurularınızı hafta içi her gün 09.00–17.00, Cumartesi günleri 10.00–14.00 saatleri arasında okulumuza gelerek veya web sitemizden aday başvuru formunu doldurarak yapabilirsiniz.
(Sizlerle en kısa zamanda irtibata geçilecektir.)

* 1. sınıflara 2014 doğumlu adaylar başvurulabilirler.

1. Sınıflara 3 Şubat 2020 tarihinden itibaren öğrenci tanıma çalışması sonucuna göre öğrenci kaydı alınacaktır.

1. sınıf kontenjanımız: 15 Kişi

* 2. 3. ve 4. Sınıflara 3 Şubat 2020 tarihinden itibaren yazılı ve sözlü mülakat yöntemiyle öğrenci alınacaktır.

2. sınıf kontenjanımız:  1 Kişi

3. sınıf kontenjanımız:  1 Kişi

4. sınıf Kontenjanımız:  2 Kişi

* 5. 6. 7 ve 8. sınıflara 22 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak Düzey Belirleme Sınavı ile öğrenci alınacaktır.

5. sınıf kontenjanımız:  10 Kişi

6. sınıf kontenjanımız:  1 Kişi

7. sınıf Kontenjanımız:  2 Kişi

8. sınıf Kontenjanımız:  1 Kişi

GENEL TANITIM VE ARA SINIFLARA ÖĞRENCİ ALIM SINAVI

22 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacaktır. Aynı gün Çok Amaçlı Salonumuzda okul tanıtımı yapılıp okulumuz hakkında daha ayrıntılı bilgi verilecektir.

Düzey Belirleme Sınavı’na katılmak için: Aday kayıt formunu doldurarak en geç  21 Şubat 2020  saat 17.00'e  kadar aşağıda belirtilen belgeleri öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

22 Şubat  SINAVI İÇİN KAZANIM KONULARI

*1.yarıyıl sonuna kadar işlenen konularını kapsar.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Adayın kimlik fotokopisi