HABERLER DUYURULAR< Geri dönün

SOSYAL MESAFE SELAMLAŞMA STİLİ11 Eylül 2020

SOSYAL MESAFE SELAMLAŞMA STİLİ

New York'ta Mekanism ajansı tokalaşmanın, yumrukla selamlaşmanın veya beşlik çakmanın yerine alternatif olacak uzaktan selamlaşma şekillerini öğrencilere tanıtıyor. Elini kalbe iki kere vurduktan sonra yaratıcılığını kullanarak istenilen şekilde, arkadaşlara özgü yeni bir selamlaşma şekli öneriyor.
Safety Shake sosyal mesafeyi korumaya teşvik eden yaratıcı ve özel selamları tanıtıyor.
Kampanya için hazırlanan videonun yanı sıra Mekanism tarafından okullara el yıkamayı, sosyal mesafe korumayı ve maske takmayı hatırlatan ücretsiz neşeli posterler dağıtılacak. Kampanya için hazırlanan posterler safetyshake.org adresi üzerinden indirilip kullanılabiliyor. Ayrıca Triller üzerinden çekilen alternatif selamlaşma videoları da sitede yer alıyor.